R. Schampers Kanaaldijk Noord Oost 104 a 5702 NW HELMOND
Vandaag geopend van

Specialist in youngtimers & klassiekers

Roger Schampers is een vakman die niet graag in de schijnwerpers staat en het liefst dagelijks met zijn passie bezig is, het sleutelen aan Volvo’s.
Al meer dan twintig jaar staat zijn achternaam garant voor vakwerk als het restauratiewerk of onderhoud aan je Volvo betreft. Het is het aangewezen adres voor een Volvo-klassieker of -youngtimer van de hoogste kwaliteit.

In het goed bereikbare bedrijfspand in Helmond vind je bij Schampers niet alleen een volledig uitgeruste werkplaats, maar ook een showroom waar diverse juweeltjes van Volvo-logo staan gepresenteerd. Ze zijn het toonbeeld van vakmanschap zoals dat bij de echte specialist hoort.

Contact

Schampers Volvo’s in Helmond is gespecialiseerd in Klassiekers en Youngtimers van het merk Volvo en met name in de modellen uit de 100-, 200-, 700-, en 900-serie

Volvo 165E

Schampers Volvo’s heeft een rijdend visitekaartje dat laat zien met welke vakkundigheid er aan auto’s wordt gewerkt. Een jongensdroom om ooit een estate versie te maken van Volvo 164E bouwjaar 1975 ging enige jaren geleden in vervulling toen Schampers besloot een estate te bouwen die door Volvo nooit standaard gebouwd werd. Handwerk in de puurste vorm en met uiterste precisie uitgevoerd werd de 165E in 2016 ten doop gehouden. Bij het zien van dit stukje vakwerk zal je het met ons eens zijn dat een ander visitekaartje niet meer nodig is. De 165E zegt genoeg welke kwaliteiten Schampers Volvo’s in huis heeft.

Auto inkoop

De passie voor klassieke Volvo’s zit in de genen van het bedrijf. Dat zie je niet alleen op de manier hoe er bij Schampers wordt gewerkt, maar ook aan de voorraad auto’s die te koop wordt aangeboden. Elke verkochte klassiek Volvo of youngtimer ondergaat een uitgebreide afleveringsbeurt zodat je met een gerust hart op pad gaat in een mooie, veilige en goede Volvo.

Schampers koopt ook Volvo’s in. Met name de modellen zoals de 140-, 164-, 240-, 260-, 700-, en 900-serie zijn favoriet. Bij inkoop wordt elke Volvo vooraf op diverse essentiële punten gekeurd en beoordeeld.

Een kijkje in onze voorraad